Home page Třídy FB Tisk Mapa webu
Kontakty
Základní škola Dubí 1, založena 1852
Z nejnovějších aktualit
na našem webu:

Novinka z: 21.10.2020
Online výuka

Svátek: včera: Artur
dnes: Xenie
zítra: René

Pátek, 27.11.20 -

Obsah kapitoly (Dokumenty):

Nepřehlédněte:

Do školy se vrací žáci 1. a 2. tříd

V sekci novinky sledujte informace k výuce od 18. 11. 2020

Přestavba webu školy

Vážení rodiče, s cílem splnit podmínky zákona o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací dochází již od července k postupnému přebudování webu školy. Z tohoto důvodu jsou občas některé části webu nedostupné nebo se nezobrazují celé. Mějte, prosím, pochopení pro možné dočasné technické obtíže.

Mgr. Jan Holub

Návodné video - přihlášení k Teams

Vážení rodiče, Po kliknutí na následující odkaz

https://youtu.be/kwfk6enox0o

si můžete nastudovat postup přihlašování dětí do Teams – výukové platformy distanční výuky, kterou používají všechny třídy naší ZŠ.

GDPR

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „GDPR“) a stávající zákon č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů, stanovují rozsah ochrany osobních údajů, který musí být promítnut, v případě původce povinného výkonem spisové služby podle ustanovení § 3 odst. 1 zákona č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, také do oblasti spisové služby. Každý původce, který vede ve smyslu ustanovení § 63 zákona o archivnictví povinně spisovou službu, proto musí dodržovat všechny tyto požadavky, tedy musí zabezpečit jejich realizaci prostřednictvím vnitřních opatření. Dnem 25. května 2018 se však jeho úloha v oblasti ochrany osobních údajů rozšiřuje. Původce jako správce osobních údajů musí zajistit realizaci požadavků plynoucích z GDPR v oblasti zpracování osobních údajů (tedy jakéhokoli systematické nakládání s nimi) a také plnit své povinnosti vůči subjektu údajů (fyzické osobě, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány).

Správcem údajů pro Základní školu Dubí 1 je : Mgr. Jan Holub, jan.holub@zsdubi1.cz, tel.: 727 857 895

Pověřencem (DPO) pro Základní školu Dubí 1 je : Mgr. Radek Kindl, kindl@mesto-dubi.cz, tel.: 775 446 665

Níže uvedené předtisky (formuláře) Vám mohou pomoci snáze se orientovat v problematice zpracování osobních údajů. Zjistíte-li nesoulad, nesouhlasíte-li se zpracováním Vašich osobních údajů, včetně fotografií na našich webových stránkách nebo v případě jiné potřeby, neváhejte kontaktovat správce nebo pověřence údajů.

Směrnice ředitele GDPR

Souhlas se zpracováním citlivých údajů

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Žádost o potvrzení a přístup k osobním údajům

Žádost o opravu osobních údajů

ŽÁDOST O VYLOUČENÍ Z AUTOMATIZOVANÉHO INDIVIDUÁLNÍHO ROZHODOVÁNÍ

ŽÁDOST O OMEZENÍ ZPRACOVÁNÍ

ŽÁDOST O PŘENOSITELNOST DAT

STÍŽNOST na porušení ochrany osobních údajů

SCHVÁLENÍ SOUHLASU NEZLETILÉHO DÍTĚTE ZÁKONNÝM ZÁSTUPCEM

ODVOLÁNÍ SOUHLASU SE ZPRACOVÁNÍM CITLIVÝCH ÚDAJŮ

ODVOLÁNÍ SOUHLASU SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

NÁMITKA PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ŽÁDOST O VÝMAZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Základní škola Dubí 1, Školní náměstí 177, 417 01 Dubí 1

417 717 999 (Školní nám. 177), 727 857 895 (ředitel školy), 606 593 676 (zástupkyně ředitele), 417 717 998 (školní jídelna), 417 717 997 (Tovární 364), 417 717 996 (Pozorka),775 775 9­39 (školní družina – Školní náměstí 86) zsdubi1@seznam.cz Datová schránka: e e x n k z q