GDPR | Základní škola Dubí 1 | zsdubi1.cz
Home page Třídy FB Tisk Mapa webu
Kontakty
Základní škola Dubí 1, založena 1852
Z nejnovějších aktualit
na našem webu:

Novinka z: 30.9.2018
Jídelní lístek ZÁŘÍ 2018

Svátek: včera: Bernard
dnes: Johana
zítra: Bohuslav

Úterý, 21.08.18 -

Obsah kapitoly (Dokumenty):

Nepřehlédněte:

Realizujeme Šablony II - projekt Moderní škola ZŠ

Šablony II

Nově přidaná záložka!!! Hodnocení žáků - SOVIČKY

V sekci Pro žáky jsme přidali novou záložku, kde můžete sledovat vše kolem soutěže o sovičky

!!! NABÍDKA PRACOVNÍCH MÍST !!!

Učitel 1. stupně: zájemci a zájemkyně o tuto pozici se mohou hlásit vedení školy.

GDPR

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „GDPR“) a stávající zákon č. 101/2000 Sb., ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, stanovují rozsah ochrany osobních údajů, který musí být promítnut, v případě původce povinného výkonem spisové služby podle ustanovení § 3 odst. 1 zákona č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, také do oblasti spisové služby. Každý původce, který vede ve smyslu ustanovení § 63 zákona o archivnictví povinně spisovou službu, proto musí dodržovat všechny tyto požadavky, tedy musí zabezpečit jejich realizaci prostřednictvím vnitřních opatření. Dnem 25. května 2018 se však jeho úloha v oblasti ochrany osobních údajů rozšiřuje. Původce jako správce osobních údajů musí zajistit realizaci požadavků plynoucích z GDPR v oblasti zpracování osobních údajů (tedy jakéhokoli systematické nakládání s nimi) a také plnit své povinnosti vůči subjektu údajů (fyzické osobě, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány).

Správcem údajů pro Základní školu Dubí 1 je : Mgr. Jan Holub, jan.holub@zsdubi1.cz, tel.: 727 857 895

Pověřencem (DPO) pro Základní školu Dubí 1 je : Mgr. Radek Kindl, kindl@mesto-dubi.cz, tel.: 775 446 665

Níže uvedené předtisky (formuláře) Vám mohou pomoci snáze se orientovat v problematice zpracování osobních údajů. Zjistíte-li nesoulad, nesouhlasíte-li se zpracováním Vašich osobních údajů, včetně fotografií na našich webových stránkách nebo v případě jiné potřeby, neváhejte kontaktovat správce nebo pověřence údajů.

Směrnice ředitele GDPR

Souhlas se zpracováním citlivých údajů

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Žádost o potvrzení a přístup k osobním údajům

Žádost o opravu osobních údajů

ŽÁDOST O VYLOUČENÍ Z AUTOMATIZOVANÉHO INDIVIDUÁLNÍHO ROZHODOVÁNÍ

ŽÁDOST O OMEZENÍ ZPRACOVÁNÍ

ŽÁDOST O PŘENOSITELNOST DAT

STÍŽNOST na porušení ochrany osobních údajů

SCHVÁLENÍ SOUHLASU NEZLETILÉHO DÍTĚTE ZÁKONNÝM ZÁSTUPCEM

ODVOLÁNÍ SOUHLASU SE ZPRACOVÁNÍM CITLIVÝCH ÚDAJŮ

ODVOLÁNÍ SOUHLASU SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

NÁMITKA PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ŽÁDOST O VÝMAZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Základní škola Dubí 1, Školní náměstí 177, 417 01 Dubí 1

417 571 016 (Školní nám. 177), 727 857 895 (ředitel školy), 606 593 676 (zástupkyně ředitele), 417 633 150 (školní jídelna), 417 571 743 (Tovární 364), 417 531 092 (Pozorka), zsdubi1@seznam.cz Datová schránka: e e x n k z q